Alaikäisen rekisteröinti Hopotiin (05.01.2018)

  Alaikäisten rekisteröityminen

  Kaikille ratsastajille tulee tehdä oma Hopoti-tili, myös alaikäisille
  Kirjoittaja: Joonas Mononen 
  Päivitetty yli viikko sitten

  Jotta tallit näkevät helposti ratsastajien tiedot ja pystyvät esimerkiksi sujuvasti jakamaan hevoset asiakkaille etukäteen, tarvitsee jokaisella ratsastajalla olla oma Hopoti-tili – tämä koskee myös alaikäisiä ratsastajia.

  Jos alaikäisellä ratsastajalla on olemassa oleva sähköpostiosoite, Google- tai Facebook-tunnus, voi hän rekisteröityä kuten kuka tahansa muukin ratsastaja. Linkit rekisteröitymiseen löytyvät Hopotin sivujen "Kirjaudu"-osiosta. Rekisteröityminen yhteydessä alaikäisten ratsastajien tulee vain vakuuttaa, että heillä on huoltajan lupa liittymiseen.

  Jos alaikäisellä ratsastajalla ei ole vielä sähköpostiosoitetta tai mitään aiemmin mainituista tileistä, niin suosittelemme ensisijaisesti luomaan ratsastajalle oman sähköpostin, jotta Hopotiin rekisteröityminen onnistuu. Ilmaisia sähköpostipalveluja tarjoavat esimerkiksi Microsoft (Outlook, ei ikärajaa) ja Google (Gmail, 13 vuoden ikäraja).

  Tarvittaessa myös esimerkiksi huoltajan sähköpostiosoitetta voi käyttää rekisteröitymiseen, kunhan kaikki muut Hopoti-tilin tiedot, kuten nimi, taitotaso ja muut tiedot vaihdetaan ratsastajan omiksi tiedoiksi. Huomioittehan tällöin, että jokaisella sähköpostiosoitteella voi olla vain yksi Hopoti-tili.

  Kun rekisteröinti on tehty, kannattaa aloittaa Hopotin käyttäminen lisäämällä omat tietosi palveluun.

  Parannuksia tulossa!

  Olemme lähikuukausien aikana kehittämässä huoltajien ja lasten yhdistettyjä tilejä, jonka jälkeen alaikäisten tunnusten hallinta helpottuu. Tiedotamme kun ominaisuus valmistuu ja se on valmiina käyttöön.

  Löysitkö ets
  Ajankohtaista

  Matti Eklund ESTEVALMENNUS 7.-8.4.2018

  20.02.2018

  Matti Eklund ESTEVALMENNUS 7.-8.4.2018 Kurssin...

  Lue lisää

  Tiinan istuntakurssi 10.- 11.3.2018 JATKOA!

  20.02.2018

  Tiinan istuntakurssi 10.- 11.3.2018 Kurssilla...

  Lue lisää

  KESÄN 2018 LEIRIT PÄIVITETTY!

  12.02.2018

  Leirit ovat nyt päivitetty

  Lue lisää

  Siirtyminen Hopotiin!

  05.01.2018

  Ohjeita ratsastajille löytyy...

  Lue lisää

  Alaikäisen rekisteröinti Hopotiin

  05.01.2018

  Alaikäisten rekisteröityminen Kaikille...

  Lue lisää